Från grund till topp

Från grund till topp

Falbygdens Hästsportförening har fått stöd från Idrottlyftet att förlänga projektet "Från grund till topp".

Detta innebär att vi kan erbjuda 10 elever extra träning under 10 veckor 1 ggn i veckan. Det kommer vara blandade pass. Det kommer att vara förberedande för att kunna ställa upp i en hopp- eller dressyrtävling/uppvisning.

Detta sker kostnadsfritt men det krävs att man är delaktig i vissa stallsysslor samt är en god förebild i stallet.

Projektet kommer starta tisdag v.38.

Alla som rider på ridskolan och är mellan 10-18år kan göra en intresseanmälan till Frida på fridaandersson84@hotmail.com. Vid fler än 10 sökande kommer vi att lotta vilka som blir de som får vara med i detta projekt. Sista ansökningsdatum är 31 Augusti. Vi kommer att meddela vilka som får vara med per telefon.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-