Från grund till topp

Falbygdens Hästsportförening har fått stöd från Idrottlyftet i ett projekt som vi har döpt till: från grund till topp.

Detta innebär att vi kan erbjuda 10 elever extra träning under 5 veckor 2 ggr i veckan. Det kommer vara blandade pass. Det kommer att vara förberedande för att kunna ställa upp i en hopp- eller dressyrtävling/uppvisning.

Detta sker kostnadsfritt men det krävs att man är delaktig i vissa stallsysslor samt är en god förebild i stallet.

Projektet kommer starta v.46 och vara tom v.50.

Alla som rider på ridskolan och är mellan 10-18år kan göra en intresseanmälan till Frida på fridaandersson84@hotmail.com. Vid fler än 10 sökande kommer vi att lotta vilka som blir de som får vara med i detta projekt. Sista ansökningsdatum är 8 November. Vi kommer att meddela vilka som får vara med per telefon.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-